Hozzávalók:
- 400 gramm csirkemell
- 150 gramm gomba
- 200 ml 21%-os tejszín
- 1 tk mustár
- sertés zsír
- 1 fej vöröshagyma
- só, bors, 1tk majoránna, 1 tk piros paprika, 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 3 szelet bacon szalonna
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a gombát. Miután megpároltuk beleöntjük a tejszínt, mustárt és a fűszereket (só, bors, majoránna, piros paprika). 4-5 percig főzzük.
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk és borsozzuk és egy kevés zsiradékban, készre sütjük mindkét oldalát folyamatosan forgatva.
A bacon szalonnát kontakt grillen megsütjük.
Jó étvágyat!