Életmódváltás - Low Carb Blog

Csirkemell gombás szósszal, grillezett bacon szalonnával tálalva

2020. október 13. - Low Carb

80af2de7-d265-4f28-82fa-382bd06f8b10.jpeg

Hozzávalók:
- 400 gramm csirkemell
- 150 gramm gomba
- 200 ml 21%-os tejszín 
- 1 tk mustár
- sertés zsír 
- 1 fej vöröshagyma 
- só, bors, 1tk majoránna, 1 tk piros paprika, 2 gerezd zúzott fokhagyma 
- 3 szelet bacon szalonna 

Elkészítése:

A hagymát apróra vágjuk és zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a gombát. Miután megpároltuk beleöntjük a tejszínt, mustárt és a fűszereket (só, bors, majoránna, piros paprika). 4-5 percig főzzük.

A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk és borsozzuk és egy kevés zsiradékban, készre sütjük mindkét oldalát folyamatosan forgatva.

A bacon szalonnát kontakt grillen megsütjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr2316238000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása