Életmódváltás - Low Carb Blog

Lilahagymás paradicsomsaláta

2020. szeptember 15. - Low Carb

 salata.jpg

Hozzávalók:
- 2 db paradicsom
- fél lilahagyma
- só, bors,
- petrezselyem
- 1 evőkanál olíva olaj

Elkészítése:
A paradicsomot kockára összevágjuk, és a lilahagymát is apróra vágjuk. A petrezselyemmel ugyan így járunk el.
Egy tálba elkezdjük rétegezni a paradicsomot, lilahagymát és petrezselymet amíg a hozzávalók el nem fogynak.
A rétegeket ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és adjuk a végén hozzá 1 evőkanál olíva olajat.
Picit összefogatjuk és tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr2916202620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása