Életmódváltás - Low Carb Blog

Sült oldalas

2020. szeptember 15. - Low Carb

oldalas.png

Hozzávalók:
- 1 kg sertés oldalas
- só, bors, egész kömény
- sertészsír
- 2 dl víz
- 8 gerezd fokhagyma

Elkészítése:
Az oldalas csont mentén darabokra vágjuk. Tepsibe tesszük.
Sózzuk, borsozzuk, és egész köménnyel megszórjuk. A fokhagymát az oldalasba tűzdeljük. 1 órát pihenni hagyjuk.
Két evőkanál sertészsírt és 2 dl vizet hozzáadunk, alufóliával lefedjük.
Tegyük 160 fokra előmelegített sütőbe. Másfél óra elteltével a darabokat fordítsuk meg a tepsiben úgy, hogy az alsó felük nézzen felfelé, és süssük további 45 percet.
A sütőt tegyük fel 200 fokra, és alufólia nélkül pirítsuk meg kb 20 perc alatt.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr9516202610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása