Életmódváltás - Low Carb Blog

Rakott sajtos-tejfölös karaj

2020. október 03. - Low Carb

9628fa87-3133-4a69-9eb3-7273de9518a3.jpeg

 
Hozzávalók:
- 10 szelet karaj
- 340 gramm tejföl
- 250 gramm sajt
- 1 tojás
- Hozzáadott cukrot nem tartalmazó ételízesítő, bors,
- olíva olaj

Elkészítése:
A felszeletelt karaj felét az olíva olajjal kikent hőálló tálba tesszük.
A tejfölt, 1 db tojást, 250 gramm sajtot összekeverjük, majd a felét a hús tetejére tesszük egyenletesen.
Ezután rátesszük a hús másik felét, majd az összekevert mártást.
A végén reszelünk rá még sajtot. És egy pici olíva olajat öntünk rá.

Alufóliával letakarva előmelegített sütőben 170°C-on kb. 50 percig sütjük, majd levéve az alufóliát

200°C-on további 20 percig sütjük, amíg barnulni nem kezd a tetején a sajt.

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr3116225616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása