Életmódváltás - Low Carb Blog

Hamburger

2019. január 19. - Low Carb

hamburger-low-carb.png

Buci:

- 100 gramm natúr tömlős mackó sajt
- 3 db tojás
- 1 csipet só
- 2 gramm sütőpor
- 3 gramm utifű maghéj

Elkészítése:
A tojás sárgáját és fehérjét különválasszuk.
A fehérjét kemény habbá verjük egy csipet sóval.
A sárgájába belenyomjuk a krémsajtot, sütőport és az utifű maghéjat, majd jól összekeverjük.
A kemény habot és a sárgát óvatosan összekeverjük.
Sütőpapírt teszünk a tepsibe, 4 kupacot csinálunk belőle.
Előmelegített sütőben 150°C-on légkeverésen kb 25 percig sütjük, vagy addig míg el nem kezd barnulni a teteje.

Hamburger hús:
- 500 gramm darált hús
- Hozzáadott cukrot nem tartalmazó ketchup és mustár ízlés szerint
- 1 kisebb hagyma apróra vágva
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors, majoránna, bazsalikom

Elkészítése:
A hagymát apró kockára vágjuk.
Hozzáadjuk a fűszereket, ketchup és mustár és 2 gerezd zúzott fokhagymát.
Összedolgozzuk és grillen kisütjük.


Hamburgerbe feltét:
- Grillezett gomba
- Kolbász, sajt, sonka
- Uborka, paradicsom, lila hagyma
- Öntetnek hozzáadott cukrot nem tartalmazó ketchup és mustár.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr6414573302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása