Életmódváltás - Low Carb Blog

Liszt nélküli diós piskóta, házi baracklekvárral tálalva

2019. április 29. - Low Carb

58616616_339149563426177_4768350503941701632_n.jpg

Hozzávalók:
- 450 gramm darált dió
- 6 db tojás
- Update1 Lovely Sweet (ízlés szerint)

Elkészítése:
A tojásokat darált dióval és Update1 Lovely Sweet-tel kikeverjük.
A tojás fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a sárgájához és a dióhoz.
Kimargarinozott tortaformába 60 percig sütjük 160°C-on légkeverésen.
Házi cukormentes baracklekvárral tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr8714794240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása