Hozzávalók:
- 400 gramm sertés darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 70 gramm cukormentes paradicsompüré
- 250 ml főzőtejszín
- só, bors
- 1 kk oregánó
- 1 kk bazsalikom
- 1 kk majoránna
- 150 gramm trappista sajt
- olíva olaj
- margarin
- 250 gramm Update Low Carb Rigatoni száraztészta
Elkészítése:
A az apróra vágott vöröshagymát olíva olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig keverjük.
Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszereket és a paradicsom pürét. Miután jól összekevertük ráöntjük a tejszínt, és pár perc alatt összefőzzük.
250 gramm Update Low Carb Rigatonit sós vízben, majdnem puhára főzzük.
Kimargarinozott hőálló tálba beleöntjük a leszűrt tésztát, majd ráegyengetjük a tejszínes húst.
Reszelt sajtot szórunk a tetejére, és 200 °C-on légkeverésen addig sütjük amíg a sajt szépen meg nem pirul.
Várjuk meg, hogy egy kissé kihűljön, hogy szépen kockázható legyen.
Jó étvágyat!