Életmódváltás - Low Carb Blog

Update tejszínes-darált húsos rakott tészta

2019. április 27. - Low Carb

 

58379459_359787208215540_6185283278866481152_n.jpg

Hozzávalók:
- 400 gramm sertés darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 70 gramm cukormentes paradicsompüré
- 250 ml főzőtejszín
- só, bors
- 1 kk oregánó
- 1 kk bazsalikom
- 1 kk majoránna
- 150 gramm trappista sajt
- olíva olaj
- margarin
- 250 gramm Update Low Carb Rigatoni száraztészta

Elkészítése:
A az apróra vágott vöröshagymát olíva olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig keverjük.
Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszereket és a paradicsom pürét. Miután jól összekevertük ráöntjük a tejszínt, és pár perc alatt összefőzzük.
250 gramm Update Low Carb Rigatonit sós vízben, majdnem puhára főzzük.
Kimargarinozott hőálló tálba beleöntjük a leszűrt tésztát, majd ráegyengetjük a tejszínes húst.
Reszelt sajtot szórunk a tetejére, és 200 °C-on légkeverésen addig sütjük amíg a sajt szépen meg nem pirul.

Várjuk meg, hogy egy kissé kihűljön, hogy szépen kockázható legyen.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr9014789488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása