Életmódváltás - Low Carb Blog

Zöldséges csirkemáj

2019. november 04. - Low Carb

20191103_154926.jpg

Hozzávalók:
- 500 gramm csirkemáj
- 100 gramm füstölt húsos szalonna

- sertés zsír
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- őrölt majoránna
- őrölt pirospaprika
- 2 paradicsom
- 300 gramm fagyasztott zöldségkeverék
- 1 csokor friss petrezselyem

Elkészítése:

A szalonnát apró kockára vágjuk és kis zsiradékon megpirítjuk, majd egy tálba kivesszük. Zsír elengedhető amennyiben enged ki annyit a szalonna.
A hagymát apró kockára vágjuk és a zsírban megdinszteljük, majd hozzáadjuk a zöldségeket és fedő alatt 10 percig pároljuk pici víz hozzáadásával. A csirkemájat alaposan nézzük át ha szükséges tisztítsuk meg, és vágjuk félbe. Adjuk hozzá a csirkemájat is és pirítsuk pár percig. Fűszerezzük meg,borssal, majoránnával és egy pici fűszerpaprikával, majd adjunk hozzá egy pici vizet. 15-20 perc alatt főzzük készre, amennyiben a májba belevágsz és nem véres akkor elkészült. A végén sózzuk meg és adjunk hozzá egy marék petrezselymet.

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr1115285666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lion2014 2020.08.28. 10:29:47

kipróbáltam,nagyon finom, jó a cukrosoknak is megfelelő,talán még fogyaszt is. Kérem vegyetek fel a csoportba,igazán szükségem van rátok-----sok jó receptre! Üdvözlök mindenkit, várom válaszotokat. Nné=domkata=dokat=Nagy Ferencné=Katalin
süti beállítások módosítása