Életmódváltás - Low Carb Blog

Sajttal-sonkával-gombával töltött karaj, vegyes tejfölös zöldségsalátával

2019. március 02. - Low Carb

sajttal-sonkaval-gombaval_toltott_karaj_vegyes_tejfolos_zoldsegsalataval_1.jpg
Hozzávalók:
- 3 szelet karaj
- 3 szelet sonka
- 100 gramm gomba
- só, bors
- tojás
- 0.5 dl tej
- Update liszt
-
sertészsír

Elkészítése:
A húst vékony szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A gombát sózzuk és borsozzuk és pici oliva olajon megpirítjuk.
Megtöltjük, sajttal, sonkával, gombával.
Begöngyöljük majd lisztbe-tojásba-lisztbe-tojásba forgatjuk és kisütjük.
Amennyiben igényli fogpiszkálóval megtűzzük.

Tejfölös zöldségsaláta:
- paradicsom
- újhagyma
- retek
- uborka
- tejföl
- só, bors

Elkészítése:
A zöldségeket felszeleteljük. Hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk és borsozzuk.
Esetleg egy kis fokhagymával meg lehet bolondítani.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr4614663827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása