Hozzávalók:
- 3 szelet karaj
- 3 szelet sonka
- 100 gramm gomba
- só, bors
- tojás
- 0.5 dl tej
- Update liszt
- sertészsír
Elkészítése:
A húst vékony szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A gombát sózzuk és borsozzuk és pici oliva olajon megpirítjuk.
Megtöltjük, sajttal, sonkával, gombával.
Begöngyöljük majd lisztbe-tojásba-lisztbe-tojásba forgatjuk és kisütjük.
Amennyiben igényli fogpiszkálóval megtűzzük.
Tejfölös zöldségsaláta:
- paradicsom
- újhagyma
- retek
- uborka
- tejföl
- só, bors
Elkészítése:
A zöldségeket felszeleteljük. Hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk és borsozzuk.
Esetleg egy kis fokhagymával meg lehet bolondítani.
Jó étvágyat!