Életmódváltás - Low Carb Blog

Görög saláta, ahogy mi készítjük!

2020. szeptember 20. - Low Carb

 

gorog_salata_2020.jpg

Hozzávalók:
- 250 gramm koktél paradicsom
- 1 fej lilahagyma
- 1/2 kígyóuborka
- 1 db paprika
- 80 gramm olívabogyó (opcionális)
- 200 gramm feta sajt

Öntet:
- 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál oregánó

Elkészítése:
Elkészítjük az öntetet, a hozzávalókat egymásba önjük és jól összekeverjük, majd pár percre hűtőbe tesszük, amíg a többi hozzávalót elő nem készítjük.
A paradicsomot, uborkát,hagymát, paprikát és a feta sajtot felaprítjuk és egy tálba tesszük.
Hozzáadjuk az oliva bogyót is. Az öntetet a hűtőből kivesszük és a ráöntjük a zöldségekre, majd kézzel óvatosan átforgatjuk, hogy össze ne törjenek.
Tedd a hűtőbe egy órára, hogy az ízek összeérjenek.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr5516207806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása