Hozzávalók:
- 250 gramm koktél paradicsom
- 1 fej lilahagyma
- 1/2 kígyóuborka
- 1 db paprika
- 80 gramm olívabogyó (opcionális)
- 200 gramm feta sajt
Öntet:
- 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál oregánó
Elkészítése:
Elkészítjük az öntetet, a hozzávalókat egymásba önjük és jól összekeverjük, majd pár percre hűtőbe tesszük, amíg a többi hozzávalót elő nem készítjük.
A paradicsomot, uborkát,hagymát, paprikát és a feta sajtot felaprítjuk és egy tálba tesszük.
Hozzáadjuk az oliva bogyót is. Az öntetet a hűtőből kivesszük és a ráöntjük a zöldségekre, majd kézzel óvatosan átforgatjuk, hogy össze ne törjenek.
Tedd a hűtőbe egy órára, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat!