Életmódváltás - Low Carb Blog

Szalonnás - sajtos - oliva bogyós omlett

2017. március 19. - Low Carb

omlett_2.jpg
Hozzávalók:
- 2 db tojás
- 2 evőkanál tej
- só, bors
- 60 gramm mozzarella sajt
- 10 db oliva bogyó
- oregano
- 100 g kockára húsos füstölt szalonna
- oliva olaj

Elkészítése:
A tojást, tejet, sót borsot jól összekeverjük.
Oliva olajon a szalonnát megpirítjuk. Hozzáadjuk a tojást és megsütjük mindkét oldalát.
Mikor elkészült rátesszük a felszeletelt mozzarella sajtot és az oliva bogyót és félbehajtjuk és oreganóval megszórjuk a tetejét.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr5212350057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása