Hozzávalók:
- 500 gramm sertés comb
- 6 gerezd fokhagyma
- 100 gramm gomba
- só, bors
- sertészsír
- víz
- 1 db nagyobb zeller.
Elkészítése:
A húst apró kockára vágjuk. Egy pici sertészsírt melegítünk serpenyőbe, majd hozzáadjuk a húst.
Miután kifehéredett, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát sót és borsot. Pici vizet öntünk alá.
Addig pótoljuk a vizet amíg meg nem puhul, majd a végén lepirítjuk a húst.
A zellert megpucoljuk apró kockára vágjuk és zsírban vagy olajban kisütjük.
Zöldségsaláta:
- paradicsom
- retek
- uborka
- só, bors
- pici olíva olaj
Elkészítése:
A zöldségeket felszeleteljük. Hozzáadjuk az olíva olajat, sózzuk és borsozzuk.
Fokhagymás dresszing:
- 1 kis dobozos tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítése:
A tejfölt egy tálba tesszük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát sózzuk és borsozzuk.
Jó étvágyat!