Életmódváltás - Low Carb Blog

Sült zeller fokhagymás sült hússal, friss zöldségsalátával fokhagymás dresszinggel

2019. március 02. - Low Carb

sult_zeller_fokhagymas_sult_hussal_friss_zoldsegsalataval_fokhagymas_dresszinggel.jpg


Hozzávalók:
- 500 gramm sertés comb
- 6 gerezd fokhagyma
- 100 gramm gomba
- só, bors
-
sertészsír
- víz
- 1 db nagyobb zeller.

Elkészítése:
A húst apró kockára vágjuk. Egy pici sertészsírt melegítünk serpenyőbe, majd hozzáadjuk a húst.
Miután kifehéredett, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát sót és borsot. Pici vizet öntünk alá.
Addig pótoljuk a vizet amíg meg nem puhul, majd a végén lepirítjuk a húst.
A zellert megpucoljuk apró kockára vágjuk és zsírban vagy olajban kisütjük.

Zöldségsaláta:
- paradicsom
- retek
- uborka
- só, bors
- pici olíva olaj

Elkészítése:
A zöldségeket felszeleteljük. Hozzáadjuk az olíva olajat, sózzuk és borsozzuk.

Fokhagymás dresszing:
- 1 kis dobozos tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors

Elkészítése:
A tejfölt egy tálba tesszük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát sózzuk és borsozzuk.

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr1214663849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása