Életmódváltás - Low Carb Blog

Spenót tükörtojással

2019. március 02. - Low Carb

spenot_tukortojassal.jpg

Hozzávalók:
- 500 gramm friss spenót
- 1 evőkanál sertés zsír
- 1 evőkanál Update liszt
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 dl tej
- só, bors

Elkészítése:
A tisztított spenótot lobogó sós vízbe megfőzzük. Leszűrjük, kihűtjük és apróra összevágjuk. Zsírból, lisztből és fokhagymából rántást készítünk. Csomómentesre kikeverjük a tejjel.
Belerakjuk a spenótot forrástól számítva 5 percig főzzük.
Tükörtojással tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr7214663777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása