Életmódváltás - Low Carb Blog

Bolognai rakott tészta

2019. május 05. - Low Carb

59494585_600805827064618_6113574002381291520_n.jpg
Hozzávalók:

- 500 gramm sertés darált hús
- 500 gramm cukormentes paradicsompüré
- 1 teáskanál bazsalikom
- 2 teáskanál oregánó
- Só, bors
- Update1 Lovely Sweet
- Olíva olaj
- Pici víz
- 250 gramm Update Low-carb Rövid makaróni száraztészta

A darált húst pici olíva olajon megpároljuk, amíg el nem fővi a levét.
Hozzáadjuk a paradicsompürét, fűszereket, Update1 Lovely Sweet-tel édesítjük. Öntünk rá egy pici vizet.
Addig főzzük amíg be nem sűrűsödik.
250 gramm Update Low-carb Rövid makaróni száraztésztát sós vízben, majdnem puhára főzzük.
Hőálló tálba beleöntjük a leszűrt tésztát pici olíva olajjal meglocsoljuk.
Reszelünk rá, sajtot, hogy a tésztát eltakarja, majd ráöntjük a Bolognai mártást és elegyengetjük.
Reszelt sajtot szórunk a tetejére, és 200 °C-on légkeverésen addig sütjük amíg a sajt szépen meg nem pirul.

Várjuk meg, hogy egy kissé kihűljön, hogy szépen kockázható legyen.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr3214808998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása