Életmódváltás - Low Carb Blog

Lecsós karaj

2020. október 20. - Low Carb

b897c1cc-e23d-4b92-af31-9d0bd4e02cfd.jpeg

Hozzávalók:
- 3 db nagy paprika
- 4 db paradicsom
- 2 fej közepes vöröshagyma
- 1 db erős paprika
- 100 gramm füstölt szalonna
- só, bors, pirospaprika, stevia
- 8 szelet csont nélküli sertés karaj
200 gramm lángolt kolbász

751ea7cf-2ed1-4ab6-9ec8-e7410f19ca27.jpeg

Elkészítése:

A lecsóhoz a szalonnát üvegesre hevítjük, majd kitesszük egy kistányérra. A karajt felszeleteljük, sózzuk és borsozzuk. A szalonna zsírban, majdnem készre sütjük mindkét oldalát folyamatosan forgatva. A hagymát kockára vágjuk és a zsiradékra dobjuk amibe sütöttük a húst is.
A paprikát kicsumázzuk, majd karikákra darabolva a hagymára tesszük.
A paradicsomot is kockára vágjuk. A lecsót sózzuk, borsozzuk és pirospaprikával ízesítjük. Közben hozzáadjuk a szalonnát és a felkarikázott kolbászt, és kb 1 dl vizet, majdnem készre főzzük. Beletesszük a majdnem teljesen megsütött karajt, puhára pároljuk. Amennyiben szükséges adunk még vizet hozzá.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr5116247354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása