Életmódváltás - Low Carb Blog

Palacsintás pohárkrém

2019. március 02. - Low Carb

palacsintas_poharkrem.jpg

Palacsinta tészta:

- 150 gramm Update Norbi liszt
- 3db  tojás
- 500 gramm tej
- 3/4 kupaknyi Update1 lovely sweet
- 1 csipet só
- 1 tk oliva olaj

Töltelék: (ízlés szerint)
- 1/2 Update 1 vanília ízű puding édesítőszerekkel és tejszínhabbal 
- 1/2 Update 1 csokoládé ízű puding édesítőszerekkel és tejszínhabbal 
- 1/2 Zott Jogobella 0% joghurt édesítőszerekkel erdei gyümölcsös
- 1/2 banán apróra vágva
- Cukormentes házi baracklekvár
- Wawel hozzáadott cukormentes csokoládé a tetejére
- Eper

Elkészítése:
A palacsinta tésztához a hozzávalókat összekeverjük, majd kisütjük.
Oliva olajjal kikenjük a palacsintasütőt minden palacsintánál.
Miután kisült kockára vágjuk a palacsintákat, majd rétegezve a palacsintát és a tölteléket elkészítjük a kehelyt.
Tetejére cukormentes csokoládét reszelünk és eperrel díszítjük.

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr3514663813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása