Életmódváltás - Low Carb Blog

Három lapos diós süti

2017. október 07. - Low Carb

haromlaposdiossuti.png
Hozzávalók:
- 250 gramm Update liszt
- 50 gramm margarin
- 75 gramm porcukor helyettesítő
- 1 tasak vaníliás xilit
- 50 ml tej
- 7 gramm szalakáli
- 1 db tojás

Töltelék:

- 1 csomag Update Vanília puding por
- 500 ml tej
- 70 gramm darált dió
- 100 gramm margarin
- 1 teáskanál vanília aroma
- 1 teáskanál rum aroma

- Update 1 Lovely Sweet ízlés szerint

Tetejére:
Update csokoládé és dió.

Elkészítése:

A langyos tejben feloldjuk a szalakálét, és a többi hozzávalóval együtt tésztává gyúrjuk. Az elején egy kicsit száraznak tűnhet a tészta, de ahogy olvad a vaj összeáll. 3 felé osztjuk, kerek tortaforma tetején kisütjük.
A pudingot elkészítjük és kihűtjük. A többi hozzávalót elkeverjük és hozzáadjuk a pudingot. Megtöltjük a lapokat. Update csokoládéval és dióval díszítjük. Hűtőben pihentetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr1212936957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása