Életmódváltás - Low Carb Blog

Tzatziki

2017. június 13. - Low Carb

tzatziki.jpg
Hozzávalók:
- 1 db közepes méretű kígyóuborka
- 250 gramm tejföl
- 3-4 gerezd fokhagyma
- só, bors,
- 1 teáskanál citromlé

Elkészítése:
Az uborkát meghámozzuk, lereszeljük, megsózzuk és állni hagyjuk 15-20 percet.
A levet amit eresztett leöntjük és ki is nyomkodjuk az uborkát.

A 250 gramm tejfölt, összekeverjük a lereszelt, vagy fokhagymanyomón áttört fokhagymával.
Hozzáadjuk a citromlevet. Összekeverjük az uborkával. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük.
1-1,5 órára hűtőbe tesszük, hogy az íze összeérjenek.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr612589703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása