Életmódváltás - Low Carb Blog

Tejfölös-majonézes gombasaláta

2017. május 07. - Low Carb

gombasalata.jpg

Hozzávalók:
- 100 gramm csiperke gomba
- só, bors ízlés szerint
- 1/2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd reszelt fokhagyma
- 70 gramm tejföl
- 20 gramm Norbi Update 1 Majonéz

Elkészítése:
A hagymát apró kockára vágjuk és olívaolajon üvegesre pároljuk, a lereszelt fokhagymával, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Sózzuk és borsozzuk és puhára pároljuk a gombát.
A tejfölt és a majonézt kimérjük és egymásba öntjük, majd hozzáadjuk a kihűlt gombát.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr4512487355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása