Életmódváltás - Low Carb Blog

Tárkonyos csirkeragu leves

2017. május 07. - Low Carb

tarkonyoscsirkeragu.jpg

Tárkonyos csirkeragu leves:

- 2 db csirkecomb farrésszel
- 1 db vöröshagyma
- 2 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1/2 karalábé
- 4 gerezd fokhagyma
- 150 gramm zöldborsó
- apróra vágott petrezselyemzöld
- só, bors, tárkony, citromlé
- 120 gramm csiperkegomba
- 200 gramm tejföl

Elkészítése:
A combokat feltesszük főni lassú tűzön, annyi vízbe, hogy ellepje bőven. A tetején keletkezett habot leszedjük róla. Sózzuk és borsozzuk. A hagymát és a fokhagymát itt már beletesszük. Ha a hús már majdnem kész, hozzáadjuk a fehérrépát, sárgarépát és a karalábét. Mikor már majdnem puhák a zöldségek mehet bele a gomba és a zöldborsó is. Ha megpuhultak a zöldségek, hozzáadjuk a sóval, borssal, tárkonnyal ízesített tejfölt. Figyeljünk a hőkiegyenlítésre, hogy ne legyen csomós. ( Tejfölbe merjük lassan a forró levet). 10 percig még forraljuk. Pici citromlevet adunk hozzá a végén.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr3912487921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása