Életmódváltás - Low Carb Blog

Magyaros omlett

2017. április 11. - Low Carb

magyarosomlett.jpg

Hozzávalók:
- 4 db tojás
- 4 evőkanál tej
- só, bors
-
50 gramm kockára húsos füstölt szalonna
-
60 gramm füstölt házi kolbász
-
1 kis fej lila hagyma
-
reszelt sajt

Elkészítése:
A tojást, tejet, sót borsot jól összekeverjük.
A szalonnát, hagymát, kolbászt megpirítjuk és kitesszük egy kistányérra.
Az omlett mikor már majdnem megsült beletesszük a megpirított hagymát, szalonnát és kolbászt, rászórjuk a reszelt sajtot és félbehajtjuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr3012416389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása