Életmódváltás - Low Carb Blog

Csirkepörkölt tarhonyával

2017. április 03. - Low Carb

csirkeporkolt.jpg

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 350 gramm vöröshagyma
- 1 nagy paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 paprika
- só, bors, kömény, pirospaprika
- sertés zsír
- 3 dl víz
- 250 gramm Dia-Wellness száraztészta kézi tarhonya

Elkészítése:
A hagymát aprítóval felaprítom és zsíron megdinsztelem.
Paprikát, paradicsomot (héja nélkül), fokhagymát is aprító segítségével aprítom fel, ezt beleöntöm a megdinsztelt hagymához, majd beleteszem a húst és felöntöm 2 dl vízzel. Fűszerezem. Fedő alatt puhára főzöm.
Szénhidrát csökkentett tarhonyával tálalom!

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr5512398601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása