Életmódváltás - Low Carb Blog

Mustáros karajszeletek baconnel sajttal sütve hagymás édesburgonyával tálalva

2017. március 27. - Low Carb

mustaroskaraj.jpg
Hozzávalók:
Mustáros karajszeletek baconnel sajttal sütve:
- 6 szelet sertéskaraj
- 6 szelet bacon szalonna
- 4 gerezd fokhagyma
- fél fejt vöröshagyma
- só, bors
- mustár
- 10 dkg reszelt sajt
- oliva olaj

Hagymás édesburgonya:
- 250 gramm édesburgonya
- 3 gerezd fokhagyma
- fél fej vöröshagyma
- 4 evőkanál oliva olaj
- só, bors

Elkészítése:
Mustáros karajszeletek baconnel sajttal sütve:
A felszeletelt karajokat egy hőálló tálba tesszük sózzuk és borsozzuk, majd bekenjük mustárral.
Apróra vágott fokhagymát és hagymát teszünk a tetejére, majd beterítjük egy-egy szelet bacon szalonnával.
Öntünk alá egy pici oliva olajat, és egy pici vizet.
Alufóliával lefedjük miután megpuhult, teszünk rá reszelt sajtot és megpirítjuk rajta.

Hagymás édesburgonya:
Az édesburgonyát megpucoljuk és kockára vágjuk, majd egy hőálló tálba tesszük.
A fokhagymát apróra vágjuk, vöröshagymát pedig vékony szeletekre és hozzáadjuk a burgonyához.
Sózzuk, borsozzuk, és 4 evőkanál oliva olajjal meglocsoljuk. Pici vizet öntünk rá. Puhára pároljuk, majd alufólia nélkül megpirítjuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr6412374963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása