Életmódváltás - Low Carb Blog

Csokoládépudingos narancsos mascarponés torta

2017. március 15. - Low Carb

 torta.jpg

Hozzávalók:

Tészta:
- 6 tojás
- 6 evőkanál Dia-Wellnes -50 Ch liszt
- 20 gramm Update Vanillia Sweet
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 1 zacskó sütőpor

Mascarpone krém:
- 250 gramm mascarpone
- 20 gramm Update Vanillia Sweet
- 1 narancs reszelt héja és leve

Csokoládé puding:
- Dia-Wellnes csokoládé ízű pudingpor (főzés nélküli)
- 2 dl tej

Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk.
A sárgáját Update Vanillia Sweet-el, kakaóporral, liszttel és a sütőporral kikavarjuk, majd hozzáadjuk a tojáshabot is. Kivajazott tepsibe öntjük és megsütjük, majd ketté vágjuk.
250 gramm mascarponét egy tálba öntünk hozzáadunk 20 gramm Update Vanillia Sweet-et, egy reszelt narancs héját és levét. Dia-Wellnes csokoládé ízű pudingpor 2 dl tejjel kikeverjük.
A piskóta egyik részére rákenjük a mascarponés krémet, majd rátesszük a másik lapot, a tetejét a pudinggal bekenjük gyümölccsel díszítjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr1212339593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása