Életmódváltás - Low Carb Blog

Krumplilángos

2017. március 12. - Low Carb

burgonyalangos.jpg

Hozzávalók:
- 60 gramm Update1 burgonyapüré por
- 200 gramm Dia-Wellnes -50 CH liszt
- 350 ml meleg víz
- 1 tk só
- 1 tk sütőpor
- 1 csipet bors
- 2 db tojás

Elkészítése:
A hozzávalókat összeöntjük, majd sima lágy tésztává gyúrjuk. 30 percet pihentetjük.
Ezután 12 egyforma nagyságú gombócra osztjuk. Megolajozott kézzel tenyérnyi korongokká lapítjuk.
Zsírban készre sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr6412331603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása