Életmódváltás - Low Carb Blog

Tojáspalacsinta házi sonkával és sajttal töltve

2019. április 29. - Low Carb

59369504_1017290951793856_4878790945098694656_n.jpg

Hozzávalók:
- 4 db tojás
- 1 ek Update Norbi liszt 
- 100 ml tej
- só, bors
- friss petrezselyemzöld ízlés szerint
- olíva olaj
- 100 gramm házi füstölt sonka
- 100 gramm trappista sajt

Elkészítése:
A tojásokat felverjük, sózzuk borsozzuk. ( 4 palacsinta lesz belőle)
Hozzáadjuk a tejet, lisztet és a friss petrezselyemzöldet. Jól összekeverjük.
A sonkát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben megpirítjuk.

Tegyünk egy adagnyi "tésztát" az olíva olajjal kikent serpenyőbe.
Amikor kész az egyik oldala forgassuk meg, majd tegyük rá a sonkát és a reszelt sajtot, majd ha elkészült a másik oldala tegyük ki egy tányérra és göngyöljük fel.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr2514793588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása