Életmódváltás - Low Carb Blog

Halsaláta grillezett sajttal friss zöldségsalátával

2019. március 02. - Low Carb

halsalata_grillezett_sajttal_friss_zoldsegsalataval.jpg

Hozzávalók:
- 2 szelet tőkehal filé ( kb 300 gramm)
- 150 gramm füstölt sonka
- 1 teáskanál torma
- só, bors
- 1 gerezd fokhagyma
- pici olíva olaj

Elkészítése:
A sonkát olíva olajon megpirítjuk majd kitesszük egy kistányérra. A halszeleteket pici csíkokra vágjuk, majd megpirítjuk a sonkának a zsírjába.
Tejfölt összekeverjük a tormával, zúzott fokhagymával, sóval és borssal, majd beletesszük a halat és a sonkát. Óvatosan összeforgatjuk és tálaljuk.
Keményebb fajta trappista sajtból grilleztünk.
Jégsaláta, uborka, paradicsom, retek van a zöldségsalátába.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr4114639538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása