Életmódváltás - Low Carb Blog

Székelykáposzta Update rizsszem tésztával

2017. október 01. - Low Carb

szekelykaposzta.jpg

Hozzávalók (4 adag):

- 450 gramm sertéscomb
- 2 fej vöröshagyma
- zsír
- 2 db babérlevél
- só, bors, őrölt köménymag, pirospaprika
- 450 gramm savanyú káposzta
- víz
- 100 gramm Update rizsszem tészta

Elkészítése:
A hagymát apró kockára vágjuk és zsíron üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott sertéscombot.
Pár percig pirítjuk, amíg levet nem enged, majd hozzáadjuk a babérlevelet, sót, borsot, őrölt köménymagot és a pirospaprikát.
Közben a savanyú apró káposztát átmossuk hideg vízbe, ha túl savanyú kétszer-háromszor is.
Hozzáadjuk a pörköltalapoz, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Lefedjük, és 1,5-2 órán keresztül főzzük. Amennyiben szükséges a vizet pótoljuk hozzá. A vége előtt 10 perccel, hozzáadunk 100 gramm Update rizsszem tésztát.

Tejföllel a tetején tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr8712916069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása