Életmódváltás - Low Carb Blog

Magyaros zöldborsóleves

2017. szeptember 22. - Low Carb

borsoleves.jpg

Hozzávalók (4 adag):

- 200 gramm zöldborsó
- 1 db srágarépa
- 1 db fehérrépa
- 1/4 karalábé
- zsír
- Pár csepp Update 1 Lovely Sweet
- 1 evőkanál Norbi Update liszt a rántáshoz
- só, bors, pirospaprika
- 50 gramm Update tarhonya

Elkészítése:
A zöldborsót és a zöldségeket, 2-3 percig forró olajba pirítjuk, majd egy pici vizet adunk hozzá és puhára pároljuk.
Sózzuk, borsozzuk és felöntjük vízzel.
Elkészítjük az 1 evőkanál Norbi Update liszttel a pirospaprikás rántást és hőkiegyenlítéssel beleöntjük a levesbe.
Hozzáadjuk a tarhonyát, és pár csepp Update 1 Lovely Sweet.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr4412886714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása