Életmódváltás - Low Carb Blog

Mustáros tengeri halfilé pirított kínai zöldségekkel

2017. április 18. - Low Carb

hal.jpg

Hozzávalók:
- 2 db tengeri halfilé
- mustár
- só, bors
- 1 csokor petrezselyem
- vaj a sütéshez
- 200 gramm fagyasztott kínai zöldségkeverék

Elkészítése:
A halat mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és bekenjük mustárral.
Egy serpenyőbe vajat olvasztunk és oldalanként 2 perc alatt készre sütjük.
Friss petrezselyemmel megszórjuk.

A kínai zöldségkeveréket, vajjal pár perc alatt egy wokban megpirítjuk.
Norbi Update1 majonézzel tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr112435429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása