Életmódváltás - Low Carb Blog

Csirkés zöldséges bulgur

2017. április 09. - Low Carb

csikeszoldsgesbulgur.jpg

Hozzávalók:
- 350 gramm csirkemell
- 1 nagy fej vöröshagyma
- só, bors, oregánó, bazsalikom
- 150 gramm mexikói zöldség mix
- 200 ml víz
- sertészsír
- 1 bögre bulgur

Elkészítése:
A hagymát apró kockára vágjuk és sertészsíron megdinszteljük.
A mellet is apró kockára vágjuk és rátesszük a hagymára, és lepirítjuk.
Fűszerezzük és hozzáadjuk a mexikói zöldség mixet és a vizet.
Puhára főzzük és és a főtt bulgurral összekeverjük és reszelt sajttal tálaljuk.

Bulgur főzése:
250 gramm burgult (1 bögre bulgur 2 bögre víz) kétszeres mennyiségű hideg vízbe tesszük és sózzuk ízlés szerint. Forrástól számítva 5 percig főzzük, majd elzárjuk a gázt és 15 percet pihentetjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr4412413143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása