Életmódváltás - Low Carb Blog

Csirkemell fűszervajjal jégsaláta ágyon tálalva

2017. április 02. - Low Carb

 fuszervajas_csirke.jpg

Hozzávalók:
Sült csirke:

- 350 gramm csirkemellet
- olívaolaj
- só, bors

Fűszervaj:
- 100 gramm vaj, szobahőmérsékletű
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 gramm aprított friss petrezselyem
- ½ teáskanál citromlé
- ¼ teáskanál só

Elkészítése:
Sült csirke:
A csirkemellet négy darabra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk. Hőálló tálba rakjuk, locsolunk rá olívaolajat.
Előmelegített sütőbe alufóliával letakarva sütjük. 20 perc múlva levesszük az alufóliát és a sütés fokozatát is visszább vesszük, hogy ne száradjon ki a mell. Minkét oldalát aranybarnára sütjük. Jégsaláta ágyon tálaljuk.

Fűszervaj:
A hozzávalókat kimérve egy tálba öntjük, és alaposan összekeverjük.
A vaj szobahőmérsékletű legyen, a fokhagymát pedig összenyomjuk, fokhagymanyomó segítségével.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr3212395029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása