Életmódváltás - Low Carb Blog

Töltött gomba

2017. március 26. - Low Carb

toltott_gomba.jpg
Hozzávalók:
- 6-8 db gomba
- 100 gramm szalonna (akár lehet húsos is)
- 100 gramm krémsajt
- petrezselyem
- só, bor
- oliva olaj

Elkészítése:
A szalonnát és a gomba szárát apró kockára vágjuk és serpenyőbe megpirítjuk, majd hagyjuk kihűlni.
Helyezzük a gombát egy hőálló tálba, pici oliva olajjal locsoljuk meg az alját.
A pirított szalonnát és gombát keverjük össze a krémsajttal és petrezselyemmel picit sózzuk és borsozzuk, majd töltsük bele a gombába.
200 °C süssük aranybarnára.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr3912371657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása