Életmódváltás - Low Carb Blog

Gombapaprikás tésztával

2017. március 26. - Low Carb

gombapaprikas.jpg
Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- só, bors, őrölt kömény
- őrölt pirospaprika
- petrezselyem
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 dl tejföl
- 1 dl víz
-
zsír

Elkészítése:

A hagymát zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát és az apróra vágott fokhagymát.
A vízzel felöntjük és fűszerezzük. Ha már puha a gomba, behabarjuk a tejföllel. Fontos, hogy szedjünk a tejfölre a léből hiszen ha beleöntjük egyből akkor csomós lesz. A végén tegyük hozzá a felaprított petrezselymet.
Szénhidrát csökkentett tésztával tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr812371597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása