Életmódváltás - Low Carb Blog

Baconbe göngyölt csirkemáj majonézes lilahagymás virslisalátával

2017. március 26. - Low Carb

csirekmaj.jpg

Hozzávalók:
Baconbe göngyölt csirkemáj:
- 500 gramm csirkemáj
- 200 gramm szeletelt bacon
- mustár
- olova olaj
- majoranna, bors
- 4 gerezd fokhagyma

Virsli saláta:
- 3 pár gyulai virsli
- 1 kis fej lilahagyma
- 175g tejföl
- só, bors,
- 40 gramm Update 1 Majonéz
- 1 teáskanál mustár


Elkészítése:
Baconbe göngyölt csirkemáj:
A csirkemájat megmossuk és megtisztítatjuk.
Egy tálba elkeverünk 2 evőkanál mustárt , 2 evőkanál oliva olajat, borssal és majoránnával.
A májat megkenjük a páccal, majd baconnel körbe tekered. Rátesszük az apróra vágott fokhagymát.
Hőálló tálba helyezzük őket pici vizet és egy kis olaiva olajat teszünk bele.
Addig sütjük míg a bacon meg nem pirul.

Csak evés sózzuk, mert a máj megkeményedik.

Elkészítése:
Virsli saláta:
Megpucoljuk a hagymát és apró kockára vágjuk.
A virslit megfőzzük és felkarikázzuk és hagyjuk kihűlni.
Egy tálba összekeverjük a virslit, hagymát, mustárt, majonézt.
Ízesítjük sóval és borssal.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr9012372315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása