Életmódváltás - Low Carb Blog

Kemencés lepény

2017. március 12. - Low Carb

kemenceslepeny.jpg

Tészta:
- 20 dkg Dia-Wellnes Zero 6 liszt
- 1 csomag élesztő (2 dl langyos víz,pár csepp Update1 lovely sweet édesítő)
- 20 gramm sikér
- Só ízlés szerint

Elkészítése:
Annyi vizet teszünk hozzá, hogy lágy tésztát kapjunk.
Ezeket dagasztjuk, majd meleg meleg helyen duplájára kelesztjük nagyjából 30 perc alatt.

Feltét:
- nagy dobozos tejföl sóval, borssal és 4 gerezd fokhagymával ízesítve
- sonka
- hagyma kockázva
- reszelt sajt a tetejére
Természetesen ízlés szerint variálható!

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr5612331379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása