Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 150 gramm füstölt sajt
- só, bors
- 200 gramm tejföl
- olíva olaj
- víz
Elkészítése:
A csirkecombokat megmossuk. Sózzuk és borsozzuk, olíva olajjal picit meglocsoljuk, pici vizet teszünk alá.
Egy tepsibe tesszük, 1 dl vizet öntünk alá és puhára pároljuk alufólia alatt 140°C-on.
Tejfölt és a reszelt sajtot összekeverjük. Sóval és borssal fűszerezzük ízlés szerint.
A csirkecombokra rátesszük és alufólia nélkül 180°C-on rápirítjuk.
Hozzávalók:
- 300 gramm mirelit zöldség
- 50 gramm vaj
- só, bors
- 1 dl víz
Párolt zöldség elkészítése:
A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a zöldséget és a vizet, majd lefedjük.
Mielőtt már majdnem kész sóval, borssal fűszerezzük. Néha megkeverjük.
Jó étvágyat!