Életmódváltás - Low Carb Blog

Sült csirkecomb füstölt sajttal-tejföllel, párolt zöldséggel tálalva

2019. április 04. - Low Carb

sult_csirkecomb_fustolt_sajttal-tejfollel_parolt_zoldseggel_talalva.jpg

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 150 gramm füstölt sajt
- só, bors
- 200 gramm tejföl
- olíva olaj
- víz

Elkészítése:
A csirkecombokat megmossuk. Sózzuk és borsozzuk, olíva olajjal picit meglocsoljuk, pici vizet teszünk alá.
Egy tepsibe tesszük, 1 dl vizet öntünk alá és puhára pároljuk alufólia alatt 140°C-on.
Tejfölt és a reszelt sajtot összekeverjük. Sóval és borssal fűszerezzük ízlés szerint.
A csirkecombokra rátesszük és alufólia nélkül 180°C-on rápirítjuk.
 

Hozzávalók:
- 300 gramm mirelit zöldség
- 50 gramm vaj
- só, bors

- 1 dl víz

Párolt zöldség elkészítése:
A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a zöldséget és a vizet, majd lefedjük.
Mielőtt már majdnem kész sóval, borssal fűszerezzük. Néha megkeverjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr2214739461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása