Hozzávalók:
- 3 szelet karaj
- házikolbász
- füstölt szalonna
- sajt
- újhagyma
- só, bors
- tojás
- 0.5 dl tej
- Update liszt
- sertészsír
Elkészítése:
A húst vékony szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
Megtöltjük, sajttal, házi füstölt szalonnával, kolbásszal és újhagymával.
Begöngyöljük majd lisztbe-tojásba-lisztbe-tojásba forgatjuk és kisütjük.
Tejfölös zöldségsaláta:
- paradicsom
- lilahagyma
- újhagyma
- paprika
- uborka
- tejföl
- só, bors
Elkészítése:
A zöldségeket felszeleteljük. Hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk és borsozzuk.
Esetleg egy kis fokhagymával meg lehet bolondítani.
Jó étvágyat!