Életmódváltás - Low Carb Blog

Fokhagymás rántott karaj

2019. január 20. - Low Carb

fokhagymas-karaj.jpg

Hozzávalók:
- 600 gramm karaj
- 2 dl tej
- 6 gerezd fokhagyma
- só, bors
- tojás
- Update liszt
-
sertészsír

Elkészítése:
A húst vékony szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy edénybe tesszük. A tejbe belekeverjük a zúzott fokhagymát, és ráöntjük a húsra. Lefedjük és egy 3 órán át hűtőben pihentetjük.

Miután kivettük a pácból, áttörölgetjük papírral, majd lisztbe-tojásba-lisztbe-tojásba forgatjuk és kisütjük.
Hozzáadott cukrot nem tartalmazó uborkával tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr1114574582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása