Életmódváltás - Low Carb Blog

Tejfölös póréhagyma krémleves

2017. szeptember 19. - Low Carb

tejfolos-porehagyma.jpg

Hozzávalók:

- 1 db póréhagyma
- só, bors, húsleveskocka
- 2 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál Norbi Update liszt
- 2 dl víz
- oliva olaj

Elkészítése:
Mossuk meg és vágjuk apróra a póréhagymát. Oliva olajon picit fonnyasszuk meg adjunk hozzá 1 evőkanál Norbi Update lisztet, majd 2 dl vizet. Fűszerezzük sóval, borssal és 1 húsleveskockával.
Adjunk hozzá 2 evőkanál tejfölt, majd forraljuk fel. Kézi botmixer segítségével turmixoljuk össze.
Tálaljuk szénhidrát csökkentett pirítóssal és reszelt sajttal.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr1512878330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása