Életmódváltás - Low Carb Blog

Sárgabarack krémleves

2017. július 02. - Low Carb

sargabarack_kremleves.jpg
Hozzávalók:
- 700 gramm sárgabarack
- Update 1 Lovely Sweet, fahéj ízlés szerint
- 1 dl fehérbor
- 1 dl tej
- 1 evőkanál citromlé
- 35 gramm Dia-Wellness vanília pudingpor

Elkészítése:
A friss sárgabarackot megmossuk, és kimagvaljuk, feldaraboljuk. Feltesszük annyi vízbe főne, hogy ellepje. Hozzáadjuk a fahéjat és a fehérbort. 20 percig fűzzük és botmixer segítségével pürésítjük. 1 dl tejet és a pudingport csomómentesre keverjük, figyelvén a hőkiegyenlítésre besűrítjük és Update 1 Lovely Sweettel édesítjük. Hidegen tálaljuk. 

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr9412636491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása