Életmódváltás - Low Carb Blog

Gombás omlett

2017. április 01. - Low Carb

gombasomlett.jpg

Hozzávalók:

- 3 db tojás
- 25 gramm vaj
- 30 gramm reszelt sajt
- 1/4 vöröshagyma
- 2 db nagyobb csiperke gomba
- só, bors

Elkészítése:
A vajat serpenyőbe tesszük és rádobjuk a vékony szeletekre vágott csiperke gombát.
Ha a gomba megpuhult, kitesszük egy kistányérra.
A villával felvert tojásokat beleöntjük a serpenyőbe. Ha az omlett teteje még picit folyós rátesszük a gombát, apróra vágott hagymát és a reszelt sajtot és félbe hajtjuk. Ha az omlett aranybarnára pirult kész.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr1312393077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása