Életmódváltás - Low Carb Blog

Spenót tükörtojással

2017. március 26. - Low Carb

spenot.jpg

Hozzávalók:
- 1 kg friss spenót
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál Dia-Wellnes -50 Ch liszt
- 3 dl tej
- só, bors
- zsír

Elkészítése:
A spenótról a szárat letördeljük. Sós lobogó vízben pár perc alatt megfőzzük.
Leszűrjük és alaposan kinyomjuk a levét. Apróra összevágjuk.
Rántást készítünk 1 evőkanál zsír és két evőkanál liszt hozzáadásával. 4 apró gerezd fokhagymát összenyomunk és a rántásba tesszük.
A rántás ha elkészült 3 dl tejjel felöntjük, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Majd hozzáadjuk a spenótot és 5 percig főzzük.
Tükörtojással tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr9012371565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása