Életmódváltás - Low Carb Blog

Bakonyi csirkemell hajdinával tálalva

2017. március 23. - Low Carb

bakonyi.jpg

Hozzávalók 2 személyre:
- 30 dkg csirkemell
- 15 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- fél paradicsom
- fél paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 1.5 dl víz
- 10 dkg szalonna
- só, bors, kömény, pirospaprika
- tejföl

Elkészítése:
A szalonnát megpirítjuk és hozzáadjuk a hagymát és pici sót. Miután megdinszteltük, hozzáadjuk az apró kockára vágott csirkemellet. Paradicsomot meghámozzuk, és apró darabokra vágjuk a paprikával és fokhagymával együtt. Fűszerezzük és hozzáadjuk a húshoz és öntünk rá 1.5 dl vizet. A gombát közben összevágjuk és azt is hozzáadjuk.
Miután puhára főtt tejföllel behabarjuk és addig főzzük még sűrű szaftot nem kapunk. Amennyiben nem sűrűsödik be pici szénhidrát csökkentett lisztet adhatunk hozzá.
Hajdinával tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr8512363955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása