Életmódváltás - Low Carb Blog

Tejszínes póréhagyma krémleves

2017. március 19. - Low Carb

kremleves.jpg

Hozzávalók:
- 1 db póréhagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- só, bors, bazsalikom, petrezselyem
- 2 dl tejszín
- 1 dl víz
- oliva olaj

Elkészítése:
Mossuk meg és vágjuk apróra a póréhagymát. Oliva olajon picit fonnyasszuk meg és adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát. Fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal és petrezselyemmel.
Adjunk hozzá 2 dl vizet és 2 dl tejszínt, majd forraljuk fel. Kézi botmixer segítségével turmixoljuk össze.
Tálaljuk szénhidrát csökkentett pirítóssal és reszelt sajttal.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr9812350611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása