Életmódváltás - Low Carb Blog

Hamburger pogácsák tejszínes paradicsomos mártással és szénhidrát csökkentett tésztával

2017. március 19. - Low Carb

hamburger.jpg

Hozzávalók:

Hamburger pogácsák:
- 350 g darált sertés hús
- 1 db tojás
- 50 gramm reszelt sajt
- só, bors
- 2 kávés kanál mustár
- 25 gramm petrezselyem, apróra vágva

Szaft
- 200 ml-es tejszín
- 1 dl víz
- 25 gramm petrezselyem, apróra vágva
- só, bors
- 210 gramm paradicsompüré

Elkészítése:

Keverjük össze a hozzávalókat a hamburgerhúshoz és formázzunk 6 egyforma pogácsát.
Süssük ki grillen vagy pici oliva olajon serpenyőbe.
Öntsük a paradicsompürét vizet és a tejszínt egy serpenyőbe. Fűszerezzük meg, majd forraljuk össze, a végén pedig adjuk hozzá a friss petrezselymet.

Tálaljuk szénhidrát csökkentett tésztával és reszelt sajttal a tetején.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr9312351699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása