Hozzávalók:
Hamburger pogácsák:
- 350 g darált sertés hús
- 1 db tojás
- 50 gramm reszelt sajt
- só, bors
- 2 kávés kanál mustár
- 25 gramm petrezselyem, apróra vágva
Szaft
- 200 ml-es tejszín
- 1 dl víz
- 25 gramm petrezselyem, apróra vágva
- só, bors
- 210 gramm paradicsompüré
Elkészítése:
Keverjük össze a hozzávalókat a hamburgerhúshoz és formázzunk 6 egyforma pogácsát.
Süssük ki grillen vagy pici oliva olajon serpenyőbe.
Öntsük a paradicsompürét vizet és a tejszínt egy serpenyőbe. Fűszerezzük meg, majd forraljuk össze, a végén pedig adjuk hozzá a friss petrezselymet.
Tálaljuk szénhidrát csökkentett tésztával és reszelt sajttal a tetején.
Jó étvágyat!