Életmódváltás - Low Carb Blog

Sajtos-gombás-baconos omlett

2017. október 08. - Low Carb

sajtos-gombas-baconos_omlett.jpg


Hozzávalók:
- 3 db tojás
- 3 db csiperkegomba
- 2 szelet bacon szalonna
- zsír
- só, bors
- reszelt sajt
- 1 teáskanál margarint
- friss petrezselyemzöld


Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk és vékonyra szeleteljük. Kevés zsíron megpirítjuk az apróra vágott baconnel, ha elkészült egy kistányérra kitesszük.
A tojásokat felverjük, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük.
Egy teflonos serpenyőbe 1 teáskanál margarint teszünk, és megvárjuk, hogy felhabozzon, majd ráöntjük a tojást.
Kis lángon kavargatjuk addig egy fakanállal amíg folyós, ügyelvén arra, ahol felkavartuk a tojást, oda még mennyen a folyósból.
Amikor kész szépen kiegyengetjük és reszelünk rá sajtot, addig sütjük, amíg rá nem olvad. Rátesszük a bacont és a gombát és feltekerjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr8212940205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása