Hozzávalók:
- 3 db tojás
- 3 db csiperkegomba
- 2 szelet bacon szalonna
- zsír
- só, bors
- reszelt sajt
- 1 teáskanál margarint
- friss petrezselyemzöld
Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk és vékonyra szeleteljük. Kevés zsíron megpirítjuk az apróra vágott baconnel, ha elkészült egy kistányérra kitesszük.
A tojásokat felverjük, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük.
Egy teflonos serpenyőbe 1 teáskanál margarint teszünk, és megvárjuk, hogy felhabozzon, majd ráöntjük a tojást.
Kis lángon kavargatjuk addig egy fakanállal amíg folyós, ügyelvén arra, ahol felkavartuk a tojást, oda még mennyen a folyósból.
Amikor kész szépen kiegyengetjük és reszelünk rá sajtot, addig sütjük, amíg rá nem olvad. Rátesszük a bacont és a gombát és feltekerjük.
Jó étvágyat!