Életmódváltás - Low Carb Blog

Garnélás tészta

2017. március 29. - Low Carb

garnelasteszta.jpg
Hozzávalók:

- 200 gramm garnéla
- 1 dl oliva olaj
- 6-8 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- só, bors, kevés citromlé
- petrezselyem
- 250 gramm Update1 Low-carb Spagetti száraztészta

Elkészítése:
A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk és oliva olajon egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot.
Beletesszük a garnélát és a citromlevet. 6-8 percig nagyobb lángon tovább pároljuk.
A tésztát miután kifőzz leszűrjük és egyből öblítés nélkül forrón a serpenyőbe tesszük, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét és lazán összeforgatjuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr2012385867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása