Életmódváltás - Low Carb Blog

Sonkával és sajttal töltött göngyölt rántott karaj és rántott sajt

Update1 burgonyapürével és kínai wok zöldséggel

2017. március 26. - Low Carb

rantott.jpg

Hozzávalók:
Hús:
- 4 szelet kiklopfolt karaj
- só, bors
- Dia-Wellnes -50 Ch liszt
- Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú panírmorzsa
- 2 db tojás
- 10 dkg sajt
- 4 szelet sonka

Sajt:
- 4 vastag szelet sajt
- 2 db tojás
- Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú panírmorzsa

Burgonyapüré:
- 60 gramm burgonyapüré por
- 350 ml forró víz
- só, bors

Elkészítése:
Karaj:
A karajt kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.  Beletesszük a sonkát és a sajtot, majd fölgöngyöljük. A fogpiszkálót kettétörjük és a húsok végét behajtjuk, majd összetűzzük.
A tojásokat felverjük és ízesítjük pici sóval és borssal.
A lisztet és a panírmorzsát két külön tálba öntjük.
A karajt lisztbe, majd tojásba és utána a zsemlemorzsába forgatjuk, majd újra tojásba és zsemlemorzsába.
Zsírban kisütjük.


Sajt:
Arra kell figyelni, hogy háromszor panírozzuk a sajtot, így elkerülhetjük azt a balesetet, hogy sütés közben kifolyik a sajt.
A tojásokat felverjük és ízesítjük pici sóval és borssal.
A sajtot tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és megismételjük kétszer.
A lisztet itt mellőzzük.

Update1 burgonyapüré:
60 gramm burgonyapüré porhoz 350 ml forró vizet adunk és csomómentesre keverjük. Ha szükséges sóval és borssal ízesítjük még.

Kínai párolt zöldség:
200 gramm kínai wok zöldséget pici sóval nagy lángon 5-7 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr6512371275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása