Életmódváltás - Low Carb Blog

Görög saláta

2017. március 18. - Low Carb

gorog_salata.jpg
Hozzávalók:

- 2 db paradicsom
- 1 fej lilahagyma
- 150 gramm kígyóuborka
- 80 gramm olívabogyó (zöld, magozott)
- 200 gramm feta sajt

Öntet:
- 5 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1 teáskanál citromlé
- 1 púpozott teáskanál oregánó

Elkészítése:
Elkészítjük az öntetet, a hozzávalókat egymásba önjük és jól összekverjük, majd 45 percre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A paradicsomot, uborkát hagymát és a feta sajtot apró kockára vágjuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az oliva bogyót is. Az öntetet a hűtőből kivesszük és a ráöntjük a zöldségekre, majd kézzel óvatosan átforgatjuk, hogy össze ne törjenek.
Legalább  egy órára még hűtőbe tesszük.

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://low-carb.blog.hu/api/trackback/id/tr3112348859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása